Други мазилки
niteragroup.com Henkel Group - 1 продукта

Покажи менюто

Декоративните мазилки са един от най-използваните в последно време материали за финишно покритие на фасади и вътрешни стени. Декоративните мазилки намират широко приложение като завършващ слой от топлоизолационни системи, но също така се използват за нанасяне върху бетонови и гипсови основи, гипсокартон, OSB. При нанасянето си те формират слой от няколко милиметра, който освен декоративния си ефект има ролята и да предпазва стените от влиянието на външните атмосферни условия.

Декоративните мазилки се предлагат в различни разновидности в зависимост от големината на съдържащото се зърно, структурата си и др. Според вида на , свързващото вещество декоративните мазилки биват Минерални, Полимерни(акрилни), Силикатни, Силиконови и Силикат-силиконови.

Строителни Системи Нитера ООД предлага едни от най-търсените на пазара марки мазилки на най-добри цени:
- Мазилки CERESIT(ЦЕРЕЗИТ)
- Мазилки ROFIX(Рьофикс)

Производители
Затвори описанието
Минерална мазилка  Ceresit CT 137

Минерална мазилка
Ceresit CT 137

Подробно описание
Бяла минерална мазилка със зърнеста структура. Изключително бяла, за вътрешна и външна употреба, изключителна паропропускливост (дишаща), висока дълготрайност, устойчивост на мухъл и плесени, устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия, може да се боядисва.
Размери:
зърно 1,5 мм.
Опаковка:
25 кг.
Разходна норма:
от 2.0 до 2.4 кг./кв.м. сухо вещество за кв.м. готова мазилка
Цена с ДДС:
22.50 лв./бр.
Затвори описанието

Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата