Други мазилки
niteragroup.com DEUTEK SA - 3 продукта

Покажи менюто

Декоративните мазилки са един от най-използваните в последно време материали за финишно покритие на фасади и вътрешни стени. Декоративните мазилки намират широко приложение като завършващ слой от топлоизолационни системи, но също така се използват за нанасяне върху бетонови и гипсови основи, гипсокартон, OSB. При нанасянето си те формират слой от няколко милиметра, който освен декоративния си ефект има ролята и да предпазва стените от влиянието на външните атмосферни условия.

Декоративните мазилки се предлагат в различни разновидности в зависимост от големината на съдържащото се зърно, структурата си и др. Според вида на , свързващото вещество декоративните мазилки биват Минерални, Полимерни(акрилни), Силикатни, Силиконови и Силикат-силиконови.

Строителни Системи Нитера ООД предлага едни от най-търсените на пазара марки мазилки на най-добри цени:
- Мазилки CERESIT(ЦЕРЕЗИТ)
- Мазилки ROFIX(Рьофикс)

Производители
Затвори описанието
Структурирана интериорна и екстериорна боя OSKAR Ceramic Gasbeton

Структурирана интериорна и екстериорна боя
OSKAR Ceramic Gasbeton

Подробно описание
Рустик (ролкова) мазилка с керамични микросфери. Нанася се върху всички минерални основи: обикновени вароциментови мазилки, варови и гипсови шпакловки, гипсокартонени плоскости, бетон и т.н. Устойчива на климатични условия, удар, одраскване, температурни промени, химически фактори, замърсяване. Бази за оцветяване P и TR.
Цветове:
1050 цвята от палитрата Spirit of Color.
Опаковка:
30 кг.
Разходна норма:
0.7-1.8 кг./кв.м./пласт
Цена с ДДС:
130.06 лв./бр.
Затвори описанието
Затвори описанието
Ролкова мазилка Danke! STRUKTUR

Ролкова мазилка
Danke! STRUKTUR

Подробно описание
Интериорна и екстериорна структурна боя. Рустикален вид, текстуриран в зависимост от начина на нанасяне. анася се върху всички минерални основи: обикновени вароциментови мазилки, варови и гипсови шпакловки, гипсокартонени плоскости, бетон и т.н. Устойчива на климатични условия, удар, одраскване, температурни промени, химически фактори, замърсяване.
Цветове:
800 нюанса от палитрата Spirit of Color
Опаковка:
30 кг.
Разходна норма:
0.7-1.8 кг./кв.м./пласт
Цена с ДДС:
76.50 лв./бр.
Затвори описанието
Затвори описанието
Мозаечна мазилка OSKAR Ceramic Buntsteinputz

Мозаечна мазилка
OSKAR Ceramic Buntsteinputz

Подробно описание
Мозаечна мазилка от естествен цветен мрамор. Препоръчва се за много търсени зони като: цокли на къщи, коридори, входове и т.н. Устойчива на износване и климатични условия. Устойчива на удар, надраскване. Устойчив във времето цвят, не избелява.
Цветове:
36 комбинации от цветове
Опаковка:
25 кг.
Разходна норма:
4.0-4.5 кг./кв.м.
Цена с ДДС:
175.14 лв./бр.
Затвори описанието

Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата