Покажи менюто

Покривен прозорец за плосък покрив Velux CVP/CFP/CXP

Производител
Velux Group
Покривен прозорец за плосък покрив Velux CVP/CFP/CXP
Прозорците за плосък покрив са с превъзходно качество и Ви дават възможност да осветите по естествен начин стаите под плоския покрив, които често биват пренебрегвани. Уникалният им дизайн, включващ акрилатен или поликарбонатен купол и прозорец с термоизолационен ламиниран стъклопакет, ги прави особено енергийно ефективни и изключително елегантни отвътре. Прозорците за плосък покрив притежават завидни изолационни качества, за да Ви е винаги топло и удобно. Уникалният им дизайн придава допълнителна красота и стил на всяка стая под плоския покрив. Рамката на прозорците е с височина 20 см. Монтират се при наклон на покрива 0°-15°. Всички прозорци VELUX за плосък покрив са изработени от бели PVC профили със специална полистиренова изолация, за да гарантират висока степен на термоизолация. Куполът от външната страна осигурява защита от дъжд и сняг и може да бъде поръчан според Вашето желание – прозрачен или бял.

Прозорец за плосък покрив CVP – електрически отваряем
Изберете CVP с дистанционно управление, ако желаете да проветрявате стаята с едно натискане на бутона. Вграденият сензор за дъжд автоматично ще затвори прозореца, щом завали.

Прозорец за плосък покрив CFP – неотваряем
Изберете неотваряемия прозорец CFP за стаи, в които имате други възможности за проветрение, а Ви е необходима повече дневна светлина.

Прозорец и изход за плосък покрив CXP – ръчно отваряем
Изберете CXP, отваряем ръчно, предназначен за излизане на покрива от обитаеми, отопляеми помещения.

Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата