Покажи менюто

Димоотвеждаща система за скатен покрив Velux

Производител
Velux Group
Димоотвеждаща система за скатен покрив Velux
В много проекти, особено в стълбищни помещения в жилищни блокове, офиси и промишлени сгради, системите за отвеждане на дим и топлина са законово изискване. Димоотвеждащите системи от ВЕЛУКС за скатен и плосък покрив са тествани и сертифицирани по европейския стандарт EN 12101-2 и осигуряват ефективно отстраняване на дима и топлината от сградата. Те отговарят на изискванията на Наредба за строително-технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар (ДВ, бр. 96 от 2009 г.). При пожар системата автоматично отваря прозореца и дава възможност за отвеждане на дима. Предлага се в два варианта – за скатен покрив и за плосък покрив. Освен в основното си предназначение, димоотвеждащите системи ВЕЛУКС са подходящи и за ежедневна вентилация.

Задължителни елементи:
Покривен прозорец с вграден мотор Покривен прозорец с вграден мотор
Покривен прозорец с централна ос на отваряне, модел GGL или GGU с вграден мотор и газови амортисьори за бързо и стабилно отваряне.
Притежава CE маркировка за съответствие с Европейският стандарт EN 12101-2 . ( в областта на средствата за отвеждане на дим и топлина в случай на пожар).
За удобно проветряване всеки ден.
Ламинирано стъкло за по-голяма безопасност.
При активиране на димоотвеждащата функция прозорецът се отваря под ъгъл от 90° чрез верижен мотор и газови амортисьори.

Димоотвеждаща система за скатен покрив

Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата
Нитера Билд НИТЕРА ТРАНС ООД СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА ООД
Скриване на прозореца
Нитера Груп НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 20 101 Показване на прозореца СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НИТЕРА НИТЕРА БИЛД НИТЕРА ТРАНС