Покажи менюто

Изходи за покрив Velux

Производител
Velux Group
Изходи за покрив Velux
Изход за покрив за необитаеми помещения VELTA (VLT 1000)
Изходът за покрив VE LTA е специално създаден за неотоплени, необитаеми помещения. Касата е от борова дървесина, външната облицовка и интегрираната обшивка са изработени от екструдиран алуминий. Крилото е със стъклопакет и също е от алуминий.
Предлага се в 4 размера:
VLT 025: 45 x 55 см. Отваряне нагоре с опция за отваряне на дясна ос.
VLT 029: 45 x 73 см. Отваряне нагоре с опция за отваряне на дясна ос. Осигурява лесен достъп до покрива.
VLT 033: 85 x 85 см. Само странично отваряне – по избор наляво или надясно. Осигурява лесен достъп до покрива.
VLT 034: 48 x 90 см. Отваряне нагоре с опция за отваряне на дясна ос. Осигурява лесен достъп до покрива.
Размери и цени:


Изход за покрив за необитаеми помещения GVT 103
Нашият практичен изход за покрив GVT 103 дава лесен достъп до покрива за майстори и коминочистачи. Изработен е от полиуретан, който е устойчив на метеорологични условия, затова не се нуждае от никаква грижа. Оборудван е със стъклопакет, лост за подпиране в отворено положение и интегрирана полиуретанова обшивка. Може да се отваря по желание наляво или надясно. GVT 103 е с размери 54 х 83 см и долната част на касата има грапаво покритие, за да може да се стъпва стабилно и сигурно на нея. Предлага се в черен или керемидено червен цвят.
Размери и цени:


Изход за покрив и авариен изход за обитаеми помещения GTL/GTU
GTL и GTU са чудесни за ежедневно използване като прозорци с горна ос на отваряне. Наличието на голям ъгъл на отваряне и специални странични дръжки за избутване гарантират безпроблемен и бърз достъп навън при необходимост, поради което тези прозорци отговарят на изискванията за авариен изход.
Размери и цени:


Изход за покрив за обитаеми помещения GXL/GXU
Заради страничната си ос на отваряне, покривни прозорци GXL и GXU са особено подходящи за изход за покрив. Много удобни за майстори и строители, както и ако се нуждаете от чест достъп до покрива за ревизия или обслужване на уреди и инсталации. GXU е с полиуретаново покритие, затова е подходящ за помещения с повишена влажност. GXL е в натуралния цвят на дървото и е прекрасен, ако търсите по- естествен дизайн.
Размери и цени:


Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата