Силикатни мазилки
niteragroup.com RÖFIX AG - 1 продукта

Покажи менюто

Декоративните мазилки са един от най-използваните в последно време материали за финишно покритие на фасади и вътрешни стени. Декоративните мазилки намират широко приложение като завършващ слой от топлоизолационни системи, но също така се използват за нанасяне върху бетонови и гипсови основи, гипсокартон, OSB. При нанасянето си те формират слой от няколко милиметра, който освен декоративния си ефект има ролята и да предпазва стените от влиянието на външните атмосферни условия.

Декоративните мазилки се предлагат в различни разновидности в зависимост от големината на съдържащото се зърно, структурата си и др. Според вида на , свързващото вещество декоративните мазилки биват Минерални, Полимерни(акрилни), Силикатни, Силиконови и Силикат-силиконови.

Силикатните мазилки са вид декоративни мазилки, при които свързващото вещество е на основата на водни разтвори на калиев силикат и полимерни дисперсии. Силикат-силиконовите мазилки включват силиконови смоли и калиев силикат. Силикатните мазилки са с по-добри характеристики от полимерните, като съответно и цената им е по-висока.

Строителни Системи Нитера ООД предлага едни от най-търсените на пазара марки силикатни и силикат-силиконови мазилки на най-добри цени:
- Силикат-силиконови мазилки CERESIT(ЦЕРЕЗИТ)
- Силикатни мазилки ROFIX(Рьофикс)

Производители
Затвори описанието
Силикатна мазилка RÖFIX Silikatputz

Силикатна мазилка
RÖFIX Silikatputz

Подробно описание
Фабрично приготвена и готова за употреба тънкослойна завършваща мазилка с многобройни едрини, структури и цветове. Минерална, паропроходима, структурна, външна мазилка за фасади и ТИС.
Размери:
1.0 мм. / 1.5 мм. / 2.0 мм. / 3.0 мм.
Опаковка:
25 кг.
Разходна норма:
1.4 - 3.5 кг./кв.м.
Цена с ДДС:
122.70 лв./бр.
*цена за цвят бял
Затвори описанието

Строителни Системи Нитера ООД си запазва правото на промени в обявените в сайта цени. Възможно е несъответствие на посочените цени в сайта или снимките на продуктите с действителните.

Върни се в началото на страницата