Новини

Покажи менюто
За нас Партньори Референтни обекти Нитера Билд ООД Нитера Транс ООД
Всички новини

10/4/2013

Строителни Системи Нитера ООД с награда от Българската асоциация на професионалните паркетчии

Строителни Системи Нитера ООД с награда от Българската асоциация на професионалните паркетчииВъв връзка с успешното участие на Строителни Системи Нитера ООД на изложението Българска Строителна Седмица от 20 до 23 март, след приключването на изложението фирмата ни бе наградена от Българската асоциация на професионалните паркетчии с почетна награда за приноса ни в бранша.

Строителни <div>Системи Нитера ООД с награда от Българската асоциация на професионалните паркетчии От името на Строителни Системи Нитера ООД наградата беше получена от нашия колега Християн Мантарков, който беше и водещата фигура по време на изложението.

Тази година Строителни системи Нитера ООД участва като изложител съвместно с австрийската компания производител на масивна и мека дървесина за подови настилки FEEL WOOD Gmbh. Изложението протече при изключителен интерес за нашата фирма и продуктите на австрийските ни партньори.

FEEL WOOD Gmbh е един от водещите производители в Австрия на масивен паркет. Продуктите им са познати в цяла Европа, а Строителни Системи Нитера ООД е ексклузивен представител на Австрийската фирма за България!
Върни се в началото на страницата