Новини

Покажи менюто
За нас Партньори Референтни обекти Нитера Билд ООД Нитера Транс ООД
Всички новини

11/9/2015

Строителни Системи Нитера с нов уебсайт

Строителни Системи Нитера с нов уебсайт За да отговори на нарасналото търсене на продуктите на фирмата ни от клиенти с мобилни устройства, наскоро уебсайтът на Строителни Системи Нитера ООД отново беше обновен. Освен променената визия и повишена функционалност, основната промяна е в използването на адаптивен уебдизайн, както и новите стандарти в уебпрограмирането - HTML5 и CSS3.

Какво ще даде всичко това на нашите клиенти? Най-съществената новост в сайта идва от използването на адаптивния уебдизайн и това е видимостта на уебсайта на различни устройства - смартфон, таблет и компютри с различна резолюция на екрана. Адаптивния уебдизайн автоматично оразмерява всяка страница на сайта в зависимост от резолюцията на екрана и позволява разглеждане без досадното свиване и разпъване.

Използването на адаптивен уебдизайн беше наложено от изключително нарасналото търсене на уебсайта на Строителни Системи Нитера ООД от клиенти с мобилни устройства - смартфони и таблети. Предстои обновяване и на фирмените уебсайтове на Нитера Билд ООД и Нитера Транс ООД.
Върни се в началото на страницата