За нас

Покажи менюто
Партньори Референтни обекти Новини Нитера Билд ООД Нитера Транс ООД

Строителни Системи Нитера ООД - лидер в търговията със строителни материали!

Строителни Системи Нитера ООД е основана през 2000 г. в гр. София. От самото си създаване фирмата работи неуморно с цел да удоволетвори нуждите на всеки един клиент, предлагайки му професионално обслужване и индивидуално решение. Динамично развиващия се пазар налага необходимостта от обогатяване на асортимента на предлаганите продукти, затова и компанията разполага с разнообразна гама от разнородни материали – системи окачени тавани, системи от гипсокартон и гипсофазер, топлоизолации, мазилки и бои, строителна химия, интериорни и входни врати, фаянс и теракота, обзавеждане за баня, гранитогрес, подови настилки, хидроизолации, тухли, керемиди, строителен шперплат и OSB, продукти за отводняване и пречистване и много други. Продуктовата гама на Строителни Системи Нитера ООД непрекъснато нараства. Компанията е официален вносител на успешно наложили се производители на Европейския пазар.


Строителни Системи Нитера ООД - надежден партньор в строителството!

Високото качество на предлаганите стоки, в съчетание с високия професионализъм на служителите и ефективната логистика, утвърждават Строителни Системи Нитера ООД като една от водещите компании в търговията със строителни материали в България. Дружеството е предпочитан партньор от инвеститори и предприемачи. Доказателство за това e референтната листа на част от обектите, на които са доставени материали от Строителни Системи Нитера ООД.

През 2007 година инж. Иван Пенелов, собственик на фирмата, е номиран в категорията Търговец на годината. Наред с търговската дейност Строителни Системи Нитера ООД отделя време и ресурси и за благотворителни кампании. Участва в реконструкцията на Боянската църква. Член е на кампанията Зеленият кръг създадена от списание Мениджър и GLOBUL.

Върни се в началото на страницата